boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De moord op Windsor Castle

kaft windsor castle
  • De moord op Windsor Castle
  • Bennett, SJ
  • € 21,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Knusse detective

Van Lot:
Queen Elisabeth is de speurder in deze knusse detective, samen met haar jonge, stoere Persoonlijke Assistente Rozie Oshodi. Een jonge Rus wordt dood gevonden na een avondje in Windsor Castle. Wie is verantwoordelijk voor zijn dood? Poetin en de FSB, zoals de Engelse geheime dienst denkt, of is er iets anders aan de hand? Lekker sfeertje, fijne personages en voor het genre zeker niet slecht geschreven.

Van de uitgever:
Windsor Castle, 2016. De aanloop naar de negentigste verjaardag van de Britse koningin Elisabeth kan als een rustige, veilige en gelukkige tijd in haar regeringsperiode worden beschouwd. Totdat een gast van prins Philips Dine & Sleep-feestje dood wordt aangetroffen in een kasteelkamer. Een slecht gebonden knoop doet MI5 vermoeden dat er sprake is van moord. De koningin laat het onderzoek over aan de professionals – totdat deze haar trouwe dienaren als verdachten aanwijzen. Met behulp van haar assistent-secretaris Rozie begint ze een schaduwonderzoek. Terwijl ze haar koninklijke taken vervult, vermoedt niemand in het koninklijk huis, de regering of het publiek dat de vastberaden Elisabeth haar scherpe blik en jarenlange ervaring ondertussen inzet om de echte moordenaar voor het gerecht te brengen.

ISBN 9789046827628
Uitgever Nieuw Amsterdam
Verschenen 2021
Bladzijden 288 blz.
Bindwijze Paperback