boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Middernachtbibliotheek

middernachtbibliotheek matt haig
  • Middernachtbibliotheek
  • Haig, Matt
  • € 22,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

‘You don’t have to understand life, you just have to live it.’

Aby:
Matt Haig schrijft toegankelijke, vermakelijke en optimistische boeken, en dit is er zo een. Als het leven echt ruk is, zo ruk dat er voor de levende niets positiefs meer in te ontdekken valt, weet de schriojver toch nog licht te zien in de nog niet bewandelde wegen, de onbenutte mogelijkheden. Een lekker positief verhaal met fantastische trekjes.

Van de uitgever:
Nora wordt overweldigd door het gevoel dat ze in haar leven verkeerde keuzes heeft gemaakt, en iedereen teleurstelt. Wanneer ze in de Middernachtbibliotheek terechtkomt, een plek tussen leven en dood, krijgt ze de kans om te zien op welke vele manieren haar leven anders had kunnen verlopen. Elk boek dat ze openslaat neemt haar mee naar een ander leven: waarin ze Olympisch zwemkampioen is, wél bij haar ex is gebleven of haar droom om gletsjeronderzoeker te worden daadwerkelijk heeft waargemaakt. In elk bestaan probeert ze haar weg te vinden. Terwijl ze door de Middernachtbibliotheek struint moet ze de ultieme vraag onder ogen komen: wat maakt het leven de moeite waard?
Middernachtbibiliotheek is een betoverende en hartverwarmende roman die toont dat er altijd nog andere mogelijkheden zijn als je het somber inziet. Een ode aan het leven, ook als dat gebreken vertoont.

ISBN 9789048860067
Uitgever Lebowski
Verschenen 2021
Bladzijden 320 blz.
Bindwijze paperback
Andere talen Engels - €