boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Mary John 9789045125060

may john pessoa
  • Mary John 9789045125060
  • Ana Pessoa
  • € 17,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Schitterende, levenslustige, liefdevolle, vrolijke boze brief aan en over een jeugdliefde

Aby:
Wat eens chitterend boek! Mary John, een meisje van een jaar of zestien, schrijft aan de jongen waar ze mee opgegeroeid was, waar ze vabzelfsprekend van aannam dat ze stokoud met hem zou worden, maar waar een emotionele en fysiek afstand mee ontstond. Ik heb gelachen, bijna gehuild, mijn adem ingehouden en heb het nu bijna uit. Prachtig. Echt. Ook met fijne illustraties.
Voor oudere pubers, YA en iedereen die van taal en mensen en liefde houdt.

De uitgever:
In een lange brief aan haar vroegere buurjongen Júlio beschrijft de 16-jarige Maria hun gezamenlijke kindertijd op het kleine pleintje, en de komst van de knappe Liliana die hen uit elkaar drijft. Zelfs als Maria verhuist naar een andere stad, blijft Júlio haar gedachten beheersen.
In de brief haalt Maria herinneringen op aan hun vriendschap en biecht ze haar gevoelens voor hem op. Maar al schrijvend beseft ze dat ze pas écht kan leven als ze zich definitief losmaakt van haar eerste grote, maar onmogelijke liefde.

ISBN 9789045125060
Uitgever querido
Verschenen 2021
Bladzijden 208 blz.
Bindwijze softcover