boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Maar eerst ving ik een monster

maar eerst ving ik een monster veldkamp boer
  • Maar eerst ving ik een monster
  • Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer
  • € 14,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Fijne monsterachtige onzin in een baldadig prentenboek

Aby:
Monsters onder het bed zijn er om gevangen te worden. En om daaana weer te ontsnappen. En om weer gevangen te worden door soldaten. Die ook gevangen moeten worden, samen met elfjes en juffen nog wat vreemde types.
Wat een fijn opstandig bedtijd-voorleesboek voor kinderen die nog niet slapen willen, zelf een rol in het verhaal willen spelen, en nog veeeeeeeel langer voorgelezen willen worden.
Ik hou ervan. Baldadig, onaangepast, wellicht niet zo opvoedkundig verantwoord. Helemaal leuk.

De uitgever:
Iedere ouder herkent het: snel even instoppen, oké dan nog even een verhaaltje, maar kort… en dan begint het. Dit prentenboek is niet alleen om voor te lezen. Ook als samenleesboek is het een feest: het samenspel tussen de gehaaste volwassene en het kind dat hem of haar uitlokt nog verder te vertellen, zal veel vrolijkheid opleveren. Tjibbe Veldkamp schreef een verhaal dat nooit uit is. Een ode aan de fantasie en de betoverende kracht van verhalen: het ideale boek voor ieder kind dat nooit genoeg voorgelezen kan worden.

ISBN 9789047708520
Uitgever lemniscaat
Verschenen 2020
Bladzijden 32 blz.
Bindwijze hardcover