boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

loslopen

loslopen haar
  • loslopen
  • Laura van der Haar
  • € 19,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Lichtvoetige stukjes over een jonge vrouw en haar hond

Aby:
Ik hou er wel van, korte verhalen over een jonge vrouw en haar hond. Een boek vol ontmoetingen met dikke chips-eters, met padvindertjes, met te dure wijn drinkende oude mannen in Italie,  geblaf, getrek, geaai en gedachtenkronkels. Niet om in een ruk uit te lezen, naar fijn voor tussendoor, in de tram, in bed, of op een bankje naast een hondenveldje. Misschien kom je tijdens het lezen wel een jonge vrouw met een hondje tegen.

De uitgever:
Had ik ook maar ergens een staartje om mijn energie mee te geleiden, om alle onrust en levenslust en zenuwen mee weg te kwispelen. Heel klein maar, zwiepzwiepzwiep.
Drummen, boksen, schilderen, een volkstuin, archeologie; Laura van der Haar is er nooit van overtuigd dat ze het juiste doet. Tot de dag waarop ze haar kantoorbaan opzegt en een hond neemt: Takkie.
Samen lopen ze stad en land af. Ze zijn in de kroeg, in de bus en in het bos; overal snuffelen ze rond, en altijd maken ze wel iets buitengewoons mee. De sprankelende taal waarin Laura van der Haar hun belevenissen weet te vangen maakt Loslopen tot een feest der herkenning voor hondenbezitters, leunstoelreizigers, vechtsporters, hangjongeren, bierdrinkers en wandelaars.

ISBN 9789057599514
Uitgever podium
Verschenen 2019
Bladzijden 272 blz.
Bindwijze paperback