boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Lichtjaren beter

lichtjaren beter knol
  • Lichtjaren beter
  • Tim Knol
  • € 21,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Interessant gesprek tussen een muzikant en collega over leven en liedjes

Aby:
Human interest. Ik heb er meestal niet zoveel mee. Het wel en wee van een muzikant interesseert me niet bijster, als de muziek me maar raakt.
Tim Knol? Nooit van gehoord.
Toch pakte ik dit boekje op. Gesprekken tussen muzikant Tim Knol en muzikant/dichter/schrijver Nico Dijkshoorn. En verdomd. Het kan dus wel, verhalen over privé-even en muzikantensores die mijn aandacht wel vasthouden.
Ik heb zelfs even naar zijn muziek geluisterd. Niets mis mee.

 

De uitgever:
‘Sam’s leaving town, he lost control, he tried to live his own rock and roll,’ zong Tim Knol in de hit ‘Sam’, die in 2010 zijn doorbraak naar het grote publiek betekende. Hij tourde sindsdien zowel solo als met The Miseries en Blue Grass Boogiemen eindeloos door het land. Geruisloos eiste het muzikantenleven in de tussentijd zijn tol, tot Tim plots een jongen in de spiegel zag die zelf de controle kwijt was.
In het boek Lichtjaren beter kijkt Tim in gesprek met Nico Dijkshoorn terug op het afgelopen decennium. Een verhaal over jezelf heruitvinden, inspiratie, over levenslust, vriendschap, en vooral over muziek. Met foto’s uit Tims privéarchief en speciale liner notes bij alle teksten van zijn nieuwe album Lightyears Better.

ISBN 9789400409316
Uitgever de bezige bij
Verschenen 2022
Bladzijden 176 blz.
Bindwijze hardcover