boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Konijn & Egel

konijn egel verrept
  • Konijn & Egel
  • Paul Verrept, Nils Pieters
  • € 18,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Bevriende beesten bespreken veel in een filosoferend kinderboek

Aby:
Weer eens een fijn boek over twee bevriende dieren die het leven en elkaar bevragen. Kortzinnig beschreven, erg uitbundig getekend. Zeker de moeite waard. En ja, het doet ergens aan denken. Aan andere boeken. Aan de boeken van Alfred Lobel, van Toon Tellegen, van Aby hartog. Maar daar is niets mis mee.
Voorleesverhalen voor 5-plussers.

De uitgever:
Dikke verhalenbundel om voor te lezen of om zelf te lezen – Paul Verrept viert in 2019 zijn 25-jarig auteurschap – De illustraties boordevol details geven de persoonlijkheden van de personages en stemmingen perfect weer Deze verhalen tonen hoe rijk en verrijkend vriendschap kan zijn. Een prachtig geïllustreerde verhalenbundel over Konijn en Egel, twee goede vrienden met een erg verschillend karakter. Konijn worstelt met wie hij is en wat hij wil. Egel begrijpt dat niet altijd, maar hij denkt graag mee met zijn vriend. Hun gesprekken zijn lief, warm en humoristisch en doen nadenken over het leven van alledag.

ISBN 9789462913813
Uitgever De eenhoorm
Verschenen 2019
Bladzijden 96 blz.
Bindwijze hardcover