boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

KliFi

klifi van dis
  • KliFi
  • Adriaan van Dis
  • € 21,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

De nieuwste van Van Dis ziet er geweldig uit

Aby:
Ik hou van de boeken van Van Dis, en ook deze is vast geen teleurstelling. Maar ik heb nog geen tijd om het te lezen. Wel had ik de gelegenheid erin te bladeren. Wat bijzonder vormgegeven! Kartonbruine kaft, schreeuwende zwarte knipletters, linoleumsnedeportret van de auteur, knalroodroze tussenpagina’s, nogal wat lettertypes, dat leeen al is een feest. En met de inhoud zal ’t ook wel goed zitten.

De uitgever:
In ‘KliFi’ van Adriaan van Dis zijn De Oranjes verjaagd, de republiek Nederland likt haar wonden na een orkaan en het volk schikt zich in een president die ontkennen tot kunst heeft verheven. Jákob Hemmelbahn, zoon van Hongaarse vluchtelingen, verbaast zich over de gelatenheid van zijn medeburgers. Geheel tegen zijn aard verzet hij zich en geeft hij een stem aan de slachtoffers van een lokale overstroming. ‘KliFi’ is een bitter vrolijke vertelling over uit de pas lopen, over onze neiging tot aanpassen en veinzen, en over lastige vriendschappen.

ISBN 9789025470869
Uitgever atlas contact
Verschenen 2021
Bladzijden 208 blz.
Bindwijze paperback