boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

keizer ei

keizer ei rogaar
  • keizer ei
  • Karst-Janneke Rogaar
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Geinigheid met veel ei's en geen enkele ij voor de kleinere mens

Aby:
Karst-Janneke Rogaar maakt krasserige tekeningen in andermans boeken (Spinder, van Simon vander Geest, bijvoorbeeld), maar tekent en schrijft ook haar eigen boeken. Keizer ei is een doldwaas en eigenzinnig boek over twee vrienden (Heid en Teit) die op avontuur gaan. Onderweg gebruiken ze zoveel mogelijk woorden met een ei, zeker niet alleen de makkelijksten.
Ik hou ervan. Op de scholen waar ik optreed, geef ik de kinderen vaker opdrachten iets te doen met bijzondere woorden. Karst-Janneke zou een van mijn lievelingsinderen geweest zijn.

De uitgever:
De korte ei en de lange ij. Veel kinderen (en volwassenen) breken er elke dag hun hoofd over: welke gebruik je nou wanneer? Gelukkig is er nu een perfect redmiddel. Dit humoristische en fantasierijke verhaal is hét ezelsbruggetje om voor altijd alle twijfel te omzeilen. Want alle woorden met de korte ei staan in dit unieke boek, terwijl er niet één ij in voorkomt! Vanaf nu wordt het kiezen tussen de twee simpelweg een ‘eitje’.

ISBN 9789020672114
Uitgever kluitman
Verschenen 2020
Bladzijden 64 blz.
Bindwijze hardcover