boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Kassa 19

  • Kassa 19
  • Claire-Louise Bennett
  • € 23,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Van Lot:

Een onderdompeling in literatuur, zowel in vorm als in inhoud.

Van de uitgever:

In een arbeidersstadje ten westen van Londen krabbelt een schoolmeisje, betoverd door de eerste vonken van haar verbeelding, verhalen achter in haar schoolschrift. Terwijl ze opgroeit verandert alles en iedereen in brandstof voor haar vurige talent. De grote Russische man in de oude kastanjebruine auto die rondzwalkt in de supermarkt waar ze als caissière werkt en die haar een exemplaar toestopt van Voorbij goed en kwaad. De toenemende stapels met andere boeken waarin ze zichzelf verliest en vindt. Zelfs het op een verwoestende manier ontsporen van een vriendschap. De opwinding waarmee ze personages en scenario’s in haar hoofd oproept, wordt geëvenaard door de vreugde waarmee ze haar eigen weg door de wereld creëert.

Kassa 19 is een levendige en betoverende reis door de kleine trauma’s en triomfen die ons definiëren – als lezers, als schrijvers, als mensen.

ISBN 9789083174457
Uitgever Koppernik
Verschenen 2022
Bladzijden 224 blz.
Bindwijze Paperback

buikbandje

Dit is een onderdompeling in literatuur, zowel in vorm als in inhoud. Bennett toont zich een nazaat van Joyce en Thomas, maar gulziger, enthousiaster. Virtuoze vertaling! – Lot