boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Kapper Tom

kapper tom hovart vos
  • Kapper Tom
  • Arnold Hovart en Danny de Vos
  • € 17,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Oergeestig prentig kapperswerk

Aby:
Niet iedere kapper heeft een vaste kappershand, en zeker kapper Tom kan wel een steuntje in de vorm van een bloempot gebruiken. Als die pot stuk gaat, is de ellende nauwelijks te overzien. Maar de potten en pannen en vazen en schaaltjes van de buurvrouw bieden uitkomst.
Wat een leuk, getekend boek, met geestige verrassingen achter flink wat uitklap-platen. Begeleid met rijmende teksten.

De uitgever:
De zaak van kapper Tom loopt prima, zijn soepkomkapsel is hip en hot bij jong en oud. Maar op een vreselijke pechdag heeft een klein ongelukje fatale gevolgen voor Toms knipkunsten. Wanneer hij de laatste klant gillend op de vlucht ziet slaan, vreest hij dat dit het einde betekent van zijn loopbaan als topkapper. De kappersstoel blijft leeg en Tom zit met de handen in het haar. Tot hij op een dag de antiekwinkel van buurvrouwtje Kaat binnenloopt… Het verhaal van kapper Tom gaat over pech en geluk, over een nadeel omtoveren tot een voordeel en over jezelf opnieuw uitvinden. O ja: dit boek is uitermate geschikt om hardop (voor) te lezen!

ISBN 9789461319173
Uitgever Van Halewyck
Verschenen 2019
Bladzijden 64 blz.
Bindwijze hardcover