boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Kapitein Knut en de stomme schaduw

kaitein knut engbers
  • Kapitein Knut en de stomme schaduw
  • Victor Engbers
  • € 17,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Wonderlijk & kleurrijk boek over de allerdapperste der kapiteins

Aby:
Uitgeverij Boycott is gespecialiseerd in bijzondere kinderboeken, bijzonder in vormgeving, beeld, tekst en inhoud. Kapitein Knut ne de stomme schaduw past daar uitstekend bij. Een schaduw die wegloopt en achtervolgt moet woprden? Sapnnende avonturen met beesten die vast niet (hopelijk niet) bestaan? Lees dat boek!

Uitgever:
Kapitein Knut is nergens bang voor, althans dat zegt hij. Als zijn schaduw ervandoor vliegt, besluit hij hem koste wat het kost terug te vinden. Het is het begin van een avontuurlijke zoektocht, waarin de kapitein – die enkel in onderbroek en op sokken door het leven gaat – het gevaar zeker niet schuwt. De onverschrokken zeebonk trotseert diepe zeeën, reusachtige insecten en zelfs de tentakels van een glibberige octopus om zijn schaduw terug te vinden. Dit is het ongelooflijke en avontuurlijke dagboek van een kapitein, waarin alles exact zo is verteld zoals het gebeurd is. Een geweldig leesboek voor beginnende lezers met sterke verhalen à la Baron von Münchhausen.

ISBN 9789492986351
Uitgever Boycott
Verschenen 2021
Bladzijden 64 blz.
Bindwijze hardcover