boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Japan in honderd kleine stukjes

japan cornelisse
  • Japan in honderd kleine stukjes
  • Pauline Cornelisse
  • € 18,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Pauline Cornelisse kan leuke stukjes schrijven

Aby:
Geestige kleine stukjes, zijn het. Geestige, kleine stukjes over Japan -een gevoelsmatig misschien wat ontoegankelijk land-, gegoten in mooie, toegankelijke taal.
De uitgever:
Paulien Cornelisse houdt al jaren een Japanverzameling bij. En die verzameling ziet nu voor het eerst het licht in dit prachtig vormgegeven boek. Pauliens collectie bestaat uit dingen die ze weet over Japan. Soms zijn het vondsten die ze deed tijdens haar reizen en verblijven in het land, onder meer voor haar VPRO-serie Tokidoki. Soms zijn het opmerkelijke feitjes. En omdat ze het nu eenmaal niet laten kan, zitten er in haar verzameling ook veel schitterende observaties van de Japanse taal. Japan in honderd kleine stukjes is een verfrissend boek voor reizigers, thuisblijvers, taalliefhebbers en andere nieuwsgierigen. Paulien Cornelisse laat je ervaren hoe het voelt om te houden van een land dat nooit van jou zal zijn.
ISBN 9789082430271
Uitgever uitgeverij Cornelisse
Verschenen 2020
Bladzijden 223 blz.
Bindwijze hardcover