boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Insane. Gekmakend lekker en best gezond

  • Insane. Gekmakend lekker en best gezond
  • Vanja van der Leeden
  • € 38,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Joost:

Een heerlijk veelzijdig kookboek vol met recepten waarvan je zin krijgt om te koken, én te eten!

van de uitgever:

Het zoveelste boek over gezond eten?! Ja, maar wacht. Dit is geen dieetboek en je krijgt er ook geen zogenaamde ‘glow’ van. Insane is een eerlijk verhaal over een haalbaar, divers en gebalanceerd eetpatroon.

Klinkt saai. En als niks nieuws bovendien. De manier waarop de boodschap gebracht wordt, is echter wel anders. Auteur Vanja van der Leeden toont met de nodige zelfspot en relativering hoe zij een balans vond in haar eetgedrag. In Insane laat ze zien hoe ze doorgaans thuis eet. Dat is altijd lekker en ‘best gezond’. Want als ze één ding geleerd heeft in haar zoektocht naar een gezond eetpatroon, is dat je er vooral niet te streng en dogmatisch mee om moet gaan.

Insane is een vrolijk boek bomvol smaak. De recepten zijn verrassend, toegankelijk en nagelopen door een diëtist. Het geheel is op unieke wijze vastgelegd door Vanja’s man en culinair fotograaf Remko Kraaijeveld.

ISBN 9789038810577
Uitgever Nijgh & Van Ditmar
Verschenen 2022
Bladzijden 328 blz.
Bindwijze Hardcover