boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

In mijn mand

in mijn mand kaft
  • In mijn mand
  • Lieke Marsman
  • € 21,99

Gedurende de lockdown zijn andere bezorgingsregels van kracht. In Noord bezorgen we gratis. Afhalen kan (binnenkort) op afspraak. We nemen contact met je op over de levering van je bestelling! Vergeet niet je adres in te vullen, ook als je het af wil halen.

Van de Dichter des Vaderlands

Van Lot:
Lieke Marsmans werk wordt vaak geassocieerd met ziek zijn, vanwege haar openheid over haar kanker. Haar gedichten behelzen veel meer dan dat. Diepzinnig, troostend en mooi ritmisch.

Van de uitgever:
In mijn mand, de derde bundel van Lieke Marsman, behandelt de grootste thema’s die het menselijke bestaan kenmerken: de waarde van het leven en de plek van de dood in een mensenleven. Hoe leef je met een levensbedreigende ziekte? Hoe verandert dat je blik op de wereld, op wat van waarde is, op wat je je herinnert en het verloop van de tijd? En hoe verhoud je je tot de wereld in dergelijke omstandigheden? Trek je je eruit terug, of laat je je juist gelden en houd je die wereld een spiegel voor? Lieke Marsman kiest resoluut voor het laatste. Lieke Marsman is Dichter des Vaderlands 2021-2022.

ISBN 9789083095356
Uitgever Uitgeverij Pluim
Verschenen 2021
Bladzijden 64 blz.
Bindwijze Paperback