boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want...

Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want... Cali
  • Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want...
  • Davide Cali
  • € 17,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Schitterend geillustreerd en geestig smoezenboek

Aby:
Ik sta jaarlijks met een reeks van een stuk of tien bijeenkomsten voor groepen kinderen op basisscholen. Iedere keer krijgen de kinderen een huiswerkopgave, en de week erop vraag ik wie het huiswerk niet gemaakt heeft. Eigenlijk interesseert me dat niet echt, en vraag ik voorral naar de smoes. Hoe beter de smoes, hoe beter. Open bruggen zijn saai, trollen die je ontvoerd hebben niet.
Ik dacht een geweldig origineel spel te hebben bedacht, maar Davide Cali heeft er samen met Benjamin Chaud in 2014 een prentenboek over gemaakt. Dat wist ik niet, maar nu is er een Nederlandse versie van, en wat is het schitterend, geweldig en fantasierijk. Een verdwaalde pinguin die nar de zuidpool gebracht moet worden, een vliegtuig met apen die in je tuin is geland, kijk, aan dat soort uitvluchten heb je wat.

De uitgever:
Hoeveel smoesjes kan jij bedenken om te verklaren waarom je je huiswerk niet hebt gemaakt? Wij kennen er wel een paar: gigantische hagedissen zijn de buurt binnengevallen. Elfjes hebben alle potloden verstopt. En er was ook nog dat ene probleem met die vleesetende planten… De smoesjes blijven maar komen, het ene nog absuder dan het andere.
De grappige smoesjes, die worden begeleid door heerlijke, gedetaileerde illustraties van Benjamin Chaud, zullen alle kinderen én hun ouders zonder twijfel aan het lachen maken.

ISBN 9789048868292
Uitgever moon
Verschenen 2023
Bladzijden 40 blz.
Bindwijze hardcover