boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Ik ben ik en jij bent jij

ik ben ik newson hindley
  • Ik ben ik en jij bent jij
  • Karl Newson, Kate Hindley
  • € 13,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Superzoet prentenboek over verschillen en gelijkenissen

Aby:
Wat een mooi prentenboek! Prachtige tekeningen van allerlei grappige beesten en mensen, die op een subtiele wijze verrassende verschillen en overeenkomsten duidelijk maken. Fijn op rijm, goed vertaald door meesterdichteres Bette Westera.

De uitgever:
Ik ben ik en jij bent jij is een luchtig en humoristisch verhaal over verschillen en overeenkomsten, en is knap op rijm vertaald door Bette Westera. Dit vrolijke prentenboek gaat over verschillen en overeenkomsten. Karl Newson weet de thema’s acceptatie en tolerantie subtiel door te laten schemeren, terwijl humor de boventoon blijft voeren. Jij bent zus en ik ben zo, en dat is prima. En in sommige dingen zijn we juist hetzelfde, dat is grappig! De kleurrijke illustraties van de talentvolle Kate Hindley sluiten perfect aan bij de luchtige toon van het verhaal. Zij is de illustrator van Deze ridder zegt nee, geselecteerd voor de Prentenboek TopTien 2020.

ISBN 9789025771348
Uitgever gottmer
Verschenen 2019
Bladzijden 32 blz.
Bindwijze hard-cover