boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Hoge beren vangen veel wind

Hoge beren vangen veel wind Rynck
  • Hoge beren vangen veel wind
  • Korneel de Rynck en Naomi Christiaens
  • € 17,00

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Geestige, filosofische, ongeremde dierenverhalen voor kinderen. Om te smullen.

Aby:
Hier wordt ik blij van: 25 verhalen over allerlei beesten, die doen en laten zoals het hun belieft, en zo een glimlach of een gedachte of een geheven wenkbrouw oproepen bij de lezer en luisteraar. Top.

de uitgever:
Hoge beren vangen veel wind is een bundel met 25 verrassende en licht-filosofische dierenverhalen voor kinderen van 8 tot 108 jaar. Over de beer die dacht dat hij een boom was. Over de nieuwe schoenen van de duizendpoot. Over de dag waarop de mammoet voorgoed het bos verliet. Maar ook over de regenbui die vreemd genoeg alleen de hond nat maakte. En over wat er allemaal gebeurde toen de ezel op de rode knop drukte (je zult het niet geloven). Met prachtige illustraties van Naomi Christiaens.

— Over Waarom een bos geen ramen heeft, De Ryncks eerste boek met dierenverhalen: “Een pracht van een verhalenbundel!” **** – Pluizer “Met dit boek neemt Korneel De Rynck plaats naast Toon Tellegen en Geert de Kockere en verrijkt hij het boekenlandschap met mooie filosofische dierenverhalen.” – Boekenzoeker Een van de winnaars van de Kinder- en Jeugdjury 2019!

ISBN 9789463832281
Uitgever pelckmans
Verschenen 2021
Bindwijze hardcover