boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Hier zijn we

graham swift hier zijn we
  • Hier zijn we
  • Grahm Swift
  • € 21,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Goochelen met de liefde en met de vertelkunst

Aby:
De auteur Graham Swift doet zijn uiterste beste om zo min mogelijk van het verhaal te vertellen, de aandacht af te leiden, en toch een verhaal te vertellen. Dat lijkt enorm irritant (schrijf dan geen boek! vertel dan geen verhaal!), maar het past wonderwel bij datgene wat er gebeurt om een ingewikkelde liefdesrelatie te ont-wikkelen: een wonderlijke goocheltruc.

De uitgever:
Brighton, 1959. Het theater aan het einde van de pier heeft sinds jaren niet zo’n goed zomerseizoen gekend. Ronnie, een briljante jonge illusionist, en Evie, zijn oogverblindende assistente, zijn de sterren van de show en zorgen avond aan avond voor volle zalen. Jack Robinson is de bij iedereen geliefde presentator, een geboren entertainer die de hele voorstelling draagt.
Terwijl de zomer vordert, voltrekt zich buiten het zicht van het publiek tussen hen drieën een drama dat een schaduw werpt over hun succes en dat ieders leven ingrijpend en voorgoed zal veranderen.
Een rijk en levendig, maar ook verpletterend verhaal – een meesterstuk van literaire tovenarij dat veel onthult over de menselijke conditie.

ISBN 9789029541169
Uitgever Arbeiderspers
Verschenen 2020
Bladzijden 304 blz.
Bindwijze hardcover