boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het verlangen van de prins

het verlangen van de prins marco kunst
  • Het verlangen van de prins
  • Marco Kunst
  • € 17,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Een (heel) spannend en mysterieus sprookje in moderne tijden

Aby:
Daar had ik wel wat nachtrust voor over, om dit boek te lezen. Wat een prachtig modern sprookje over de vloek van een boze prins, een lieve en dappere weesjongen, een stoere troep zeemensen (ooit piraten, maar nu circusartiesten), wolken, walvissen, trompetten en nog zoveel meer. Het verhaal davert door, verveelt nooit, en past in een lange traditie: van “de kleine kapitein” van Paul Biegel, via “lepelsnijder” van Marjolijn Hof en “lampje”  van Annet Schaap, kom je vanzelf uit bij “De Waterwaecke van Natterlande” en nu ook “het verlangen van de prins” van Marco Kunst.
Mooie illustraties van Marieke Nelissen staan er ook in.
Voor 10-plussers.

De uitgever:
Een razend spannend kinderboek vol mysteries over Lode, een geheimzinnig schip en een vloek… Op een dag verschijnt een mysterieuze driemaster in de haven van het dorp waar Lode woont. Lode herkent in het boegbeeld meteen de geheimzinnige prins over wie hij soms droomt. Als het schip aanlegt vormen de zeilen zich tot een majestueuze circustent. Lode glipt aan boord en volgt vanuit een schuilplek de bijzondere voorstelling. Maar dan gaat alles mis: hij raakt verstrikt in de zeilen en kan het schip die nacht niet meer verlaten. De volgende ochtend blijkt hij getroffen door de vloek van de prins: wie eenmaal aan boord van de prins heeft gedroomd, moet voor altijd aan boord blijven. Lode maakt nieuwe vrienden en leert alles over de raadselachtige geschiedenis van het eeuwenoude schip. Ondertussen gloort er hoop bij de bemanningsleden, want wie weet heeft Lode de sleutel in handen om de vloek van de prins op te heffen… Meesterverteller Marco Kunst schreef al heel veel boeken, waaronder het veelgeprezen ‘De Waterwaack van Natterlande’. Dit verhaal bevat prachtige tekeningen in kleur van Marieke Nelissen.

ISBN 9789025772840
Uitgever Gottmer
Verschenen 2020
Bladzijden 240 blz.
Bindwijze hardcover