boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het oneindige verhaal

  • Het oneindige verhaal
  • Michael Ende
  • € 22,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Joost:

Het mooiste kinderboek uit mijn kindertijd, maar óók een van de mooiste boeken die ik als volwassene heb gelezen. En véél gelaagder, dieper, ontroerender dan de film, die er mooi uitziet maar dit meesterwerk uiteindelijk te veel Disneyficeert.

van de uitgever:

Wanneer Bastiaan het boek Het oneindige verhaal leest, wordt hij geroepen door de koningin van Fantásië. Hij stapt het boek in om haar te helpen.

Prachtige jubileumeditie met stofomslag van Het oneindige verhaal van Michael Ende, een onvergetelijke klassieker uit de jeugdliteratuur. Het boek verscheen in 1982 voor het eerst in het Nederlands en is nog altijd in druk. Deze wereldwijde bestseller won in Nederland een Zilveren Griffel en is in 41 talen verschenen.

Dit is het beroemde verhaal over Bastiaan, die het boek Het oneindige verhaal steelt en zich op de zolder van zijn school verstopt. Daar kan hij ongestoord lezen over het land Fantásië. Als de koningin van Fantásië hem roept, stapt hij het verhaal binnen om haar te helpen. Nu is hij niet langer het jongetje dat gepest wordt, maar een held met een belangrijke opdracht. Kan Bastiaan het land redden van het oprukkende Niets? En wat moet hij doen om ooit weer thuis te komen?

ISBN 9789026158063
Uitgever De Fontein
Verschenen 2021
Bladzijden 392 blz.
Bindwijze Hardcover