boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss

Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss
  • Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss
  • Littlewood, Kathryn
  • € 19,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Luc:

Luc wilde bakker worden door het lezen van de serie van Bakkerij Bliss. In elk deel van de serie komt Roos Bliss voor een nieuwe uitdaging te staan, die voortvloeien uit het magische receptenboek van haar ouders. Roos is stoere meid, die ook onzeker is. In het eerste deel leert ze vertrouwen op haar eigen gevoel en gezonde verstand. Ook al ligt de boodschap er niet dik bovenop, het is een zeer leerzame in deze tijd. Deel 1 kost nu maar 7,99.

Uitgever:

De ouders van Roos, Tijm, Dille en Leintje runnen een magische bakkerij in het stadje Rampenburg. Met behulp van een geheimzinnig kookboek, dat al eeuwen in de familie is, bakken ze de meest betoverende koekjes en taarten.
Als hun ouders een tijdje de stad uit moeten, krijgt Roos de sleutel van de voorraadkamer waarin het kookboek wordt bewaard. Haar moeder drukt haar op het hart: de deur mag alleen in noodgevallen geopend worden, want er mag absoluut geen magie vrijkomen…
Wanneer de kinderen toch experimenteren met wat magische recepten, belanden ze in de mafste situaties.
Dan geeft Dille de sleutel aan Lilian, de mysterieuze vrouw die beweert dat ze hun tante is. Maar is zij wel te vertrouwen?

ISBN 9789077330241
Uitgever Van Holkema & Warendorf
Verschenen 2012
Bladzijden 272 blz.
Bindwijze hardcover