boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het kabouterboek

kabouterboek riphagen
  • Het kabouterboek
  • Loes Riphagen
  • € 18,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Alles wat je als kind moet en wilt weten over kabouters

Aby:
Hier word ik vrolijk van. Een prachtig prenten/weetjesboek, boordevol onmisbare informatie over kabouters, over de vorm van hun oren, wat er onder de puntmuts zit, hoe ze met huisdieren omgaan, wat ze eten. Echt heel geestig en informatief (en mooi getekend).

De uitgever:
Een boek over het leven van de moderne kabouter stond al jaren op het verlanglijstje van Loes Riphagen, de auteur van ‘Coco kan het!’. En zodra je de prenten van ‘Het kabouterboek’ ziet, snap je ook waarom: alle creativiteit, originaliteit en fantasie waar ze dagelijks van overloopt heeft Loes in dit boek gestopt. En niet te vergeten haar voorkeur voor het tekenen van ieniemienie spulletjes en grapjes op elke pagina. In haar liefdevolle aandacht voor de kabouter, onze kleine (vaak onzichtbare) medemens, laat Loes Riphagen opnieuw zien wat een groots prentenboekenmaker ze is. Loes putte uit alledaagse dingen om de wereld van de kabouters zo tastbaar mogelijk te maken. Kleine kabouter Kik neemt je mee in de wereld van de moderne kabouter. Ontdek hoe kabouters leven, wat ze de hele dag doen en knutselen en hoe ze zich zo goed verborgen weten te houden. Of het nu het stappenplan is voor het maken van een kaboutermuts of een dwarsdoorsnede van een kabouterhuis, op elke pagina kijk je je ogen uit!

ISBN 9789025777456
Uitgever Gottmer
Verschenen 2023
Bladzijden 68 blz.
Bindwijze hardcover