boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het grote interieurboek

grote interieurboek
  • Het grote interieurboek
  • Frida Ramstedt
  • € 24,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een interieurboek voor mensen die er werk van willen maken

Aby:
Je hebt mensen die maar wat doen, en mensen die er werk van maken: hoe richt je je huis in. Ik hoor zelf tot de eerste categorie. Wat ik mooi vind of leuk vind of heb, dat zet ik ergens neer waar het praktisch is. Mijn huisgenoten doen dat ook zo, dus het is een (vrijlijke) eclectische bende. We weten dat het anders kan, we zien het bij onze buurvrouw, bij een zus/schoonzus, bij anderen, en kijken er met verbazing naar. Voor ons werkt dit boek als een soort taalgids, een encyclopedie voor kennis over de andere mens, met informatie over de regels van 1,3,5, spiegelsymmetrie, lichtlijnen en nog meer zaken waar we ons nooit bewust mee bezig hielden, maar die bij nader inzien best interessant zijn.
Voor degenen die al meer van het thema weten is het een fijne bundeling van kennis, een naslagwerk, een inspiratiegids.

De uitgever:
Het grote interieurboek’ van Frida Ramstedt is dé gids bij het inrichten van je huis.We weten maar heel weinig over de basisprincipes van interieur en styling. Wat werkt wel of niet goed, en belangrijker: waarom is dat zo? Welke effecten hebben bijvoorbeeld de keuze voor een grote of juist kleine bank, voor een effen muur of een kleurrijk behang, en aandacht voor belichting, symmetrie en verhoudingen? Frida Ramstedt, de vrouw achter het meest succesvolle interieurblog van Scandinavië, betoogt dat we minder zouden moeten focussen op trends en meer op onze eigen smaak en persoonlijkheid. Hoe maak je van je huis een plek die echt voelt als thuis? Het grote interieurboek geeft je ideeën, tips en handvatten om zelf toe te passen wat voorheen alleen professionele interieurontwerpers wisten.

ISBN 9789045041568
Uitgever atlas contact
Verschenen 2020
Bladzijden 240 blz.
Bindwijze softback