boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het geheim van Raoul Taburin

het geheim van raoul taburin sempe
  • Het geheim van Raoul Taburin
  • Jean-Jacques Sempé
  • € 22,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Aandoenlijke strip over een getalenteerde fietsenmaker (niet voor kleine kinderen, wel voor ieder ander)

Aby:
Dit boek heb ik met veel liefde gelezen en bekeken, ik denk ook dat het met liefde gemaakt is, over de aandoenlijke en leuke Taburin, die zijn geheim maar 1 keer met iemand gedeeld heeft, en er bijna zijn leven voor laat.

de uitgever:
Raoul Taburin, de bekende fietsenverkoper uit Saint-Céron, heeft een geheim. Hij weet alles wat er te weten valt over fietsen, behalve hoe hij erop moet rijden. De ervaren fietsenmaker, dankzij constant vallen en vervolgens als kind fietsen moeten repareren, wordt door iedereen in het dorp bewonderd vanwege zijn vaardigheid en kennis, zozeer dat ze ter ere van hem een fiets zelfs een ‘taburin’ zijn gaan noemen. Niemand kent zijn geheim – zelfs zijn vrouw weet niet dat de grote Raoul Taburin niet kan fietsen.
Als zijn vriend Hervé Figougne, die fotograaf is, aankondigt dat hij graag een foto wil maken van Raoul die met zijn fiets een heuvel afrijdt, moet Raoul eindelijk zijn angsten onder ogen zien, met onverwacht dramatische gevolgen.
Het geheim van Raoul Taburin is een humoristisch, liefdevol verhaal voor jong en oud, geschreven en getekend door Sempé, een van de beroemdste cartoonisten ter wereld.

‘Volwassenen zullen genieten van het lezen of herlezen van dit kleine meesterwerk van de mensheid.’ – A l’écoute des livres
‘Teder en ondeugend avontuur.’ – Le Journal de l’animation

ISBN 9789492068873
Uitgever oevers
Verschenen 2022
Bladzijden 96 blz.
Bindwijze hardcover