boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het gaat wel weer over

het gaat wel weer over engelsman
  • Het gaat wel weer over
  • Mariel den Engelsman
  • € 17,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Persoonlijk wel en wee bij een veelheid aan ziekenhuisbezoeken

Aby:
Mariel den Engelsman heeft klachten. Buikklachten. Urineklachten. Ze gaat ermee naar het ziekenhuis. De zoektocht naar de oorzaak van haar klachten en een passende behandeling beschrijft ze dag in dag uit (toegankelijk en luchtig) in dit zeer persoonlijke, openhartige boek. Vol frustratie, overgave, inzicht, hoop, vrees, pijn, liefde, bijverschijnselen, en met de nodige kastjes en muren en procedures die zich daar tussenin bevinden
Haar ervaringen als patiënt zijn nogal inzichtgevend. Zowel voor zorgverleners als voor (al dan niet toekomstige) zorgverkrijgers interessant.
Ik ben blij dat ik geen nare ziektes heb.

De uitgever:
Mariel den Engelsman schrijft zeldzaam openhartig, eerlijk en persoonlijk over haar leven als ziekenhuispatiënt. Recht voor z’n raap, kritisch en met een gezonde dosis zelfspot beschrijft ze gedachten, gevoelens en gedragingen die we meestal vooral juist níet willen etaleren. Dit boek staat vol scherpe observaties over het reilen en zeilen in een ziekenhuis, met afwisselend liefdevolle en kritische beschrijvingen van ‘die persoon in de witte jas’. Pijn, ziekte, vriendschap, afscheid, liefde, schaamte, steun en vreugde; het komt allemaal aan bod.

ISBN 9789492754172
Uitgever Brooklyn
Verschenen 2019
Bladzijden 244 blz.
Bindwijze paperback