boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen

het boek waarvan je zou Perry
  • Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen
  • Philippa Perry
  • € 22,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Knallend roze en boordevol wijsheid, niet alleen over opvoeden

Aby:
Hoe ga je om met een jengelend kind? Waar komt het gejengel vandaan? Hoe ga je om met je eigen huisleijke ruzies, en zorg je rvoor dat je kind die ruzies later beter doorkomt dan jij? Een boek vol onderwerpen die je in het dagelijkse ouderleven tegenkomt, en waar je vast wel wat advies bij kunt gebruiken. Ik las een paar willekeurig gekozen hoofdstukken en werd er beter van.

De uitgever:
Iedere ouder wil dat zijn kind gelukkig is, en dat het in een veilige omgeving opgroeit tot een gelukkige volwassene. Maar hoe doe je dat? In dit wijze, verstandige en verfrissende boek staat alles wat er in de opvoeding van een kind écht toe doet. Geen praktische tips over slapen, eten, goede manieren of huiswerk, maar helder advies over de essentie van het ouderschap. Op basis van haar rijke ervaring als therapeut, haar wetenschappelijke inzichten en haar persoonlijke ervaringen als ouder, behandelt Philippa Perry de grote vragen van de ouder-kindrelatie, van baby tot tienerjaren. Hoe ga je om met je eigen gevoelens en die van je kind? Hoe zien je gedragingen en patronen eruit? Hoe ga je om met je ouders, je partner, vrienden? Dit boek biedt een brede, verrassende kijk op een diepgaande en gezonde ouder-kindrelatie. Zonder oordelend te zijn, geeft Perry op een even directe als geestige manier inzicht in de invloed van je eigen opvoeding op je ouderschap. Het is een boek vol liefdevol advies over het maken van fouten en het onder ogen zien daarvan – waardoor het uiteindelijk goed zal komen. Philippa Perry is al twintig jaar psychotherapeut en schrijver. Ze is verbonden aan The School of Life. Daarnaast is ze tv- en radiopresentator en werkte ze mee aan vele documentaires. Ze woont in Londen met haar echtgenoot, de kunstenaar Grayson Perry, met wie ze een volwassen dochter heeft.

ISBN 9789463820523
Uitgever Balans
Verschenen 2019
Bladzijden 272 blz.
Bindwijze Paperback
Andere talen engels - €14,95