boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het boek van Beatrice

  • Het boek van Beatrice
  • Kate DiCamillo
  • € 17,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Aby:

Het is een van mijn favoriete schrijvers, Kate DiCamillo. Ze schrijft schitterende boeken voor pubers en jongvolwassenen, maar ook prachtige sprookjes voor wat jongeren, kinderen van een jaar of 9. Het boek van Beatrice is zo’n sprookje, over een kind dat zich uit de voeten moet maken voor een boostwichtige achtervolger en tijdelijke redding vindt in een klooster. Van daaruit maakt ze vrienden die haar leven, en dat van vele anderen, ten goede keren. Wat een fijn boek, met een geweldige rol voor een nukkige geit. Over het belang van taal, keuzes, verantwoordelijkheden en liefde.

van de uitgever:

Broeder Edik vindt een mysterieus meisje in de stal van zijn klooster. Ze heeft koorts, is bedekt met vuil en bloed en klampt zich vast aan het oor van Answelica, de koppige geit.

Beatrice heeft een geheim dat haar in gevaar brengt. Ze moet in een donker bos op zoek naar het kasteel van een koning die haar dood wenst.

Maar als ze de weg kwijtraakt, weet Beatrice dat zij die van haar houden nooit zullen opgeven haar te zoeken. En dat is alles wat ze moet weten.

ISBN 9789401484305
Uitgever Lannoo
Verschenen 2022
Bladzijden 256 blz.
Bindwijze hardcover