boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Heel veel veg!

heel veel veg hugh fearnley-whittingstall
  • Heel veel veg!
  • Fearnley-Whittingstall, Hugh
  • € 25,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten voor dit boek zijn 6,95, tenzij anders aangegeven.

Een opvolger van VEG!

Eerder maakte hij het heerlijke, simpele vegetarische kookboek Veg. In zijn nieuwe boek stelt hij nog veel meer groenterecepten aan ons voor. Weer eenvoudig en lekker, maar nu ook veganistisch!

Dit weekend is het boek in ons gezin al uitgeprobeerd. Met groot succes! Meteen twee recepten erbij voor ons gezinsrepertoire. Een aanrader.

Van de uitgever:

Groenten in de hoofdrol in Heel veel Veg! In deze opvolger van het succesvolle kookboek Veg!, ontdek je hoe lekker het is om te koken met oneindig veel groenten!

Hugh Fearnley Whittingstal gaat in Heel veel Veg! nog een stapje verder dan in zijn vorige kookboek. In de opvolger van Veg! laat hij zien hoe lekker groenten eigenlijk zijn. De recepten zijn plantaardig, zonder ei en zonder zuivel. Ontdek nu zelf hoe lekker het is om te koken met veelzijdige groentes.

Plantaardig koken
In de recepten wordt van enkel groenten, fruit, volkorengranen, noten, zaden, specerijen en koudgeperste oliën gebruik gemaakt. Nog meer Veg! laat zien dat plantaardig koken helemaal niet moeilijk is en vooral fantastisch smaakt! Pure en onbewerkte ingrediënten vormen de beste bouwstenen voor een heerlijke en gezonde maaltijd! Eet smakelijk!

ISBN 9789023015505
Uitgever Becht
Verschenen 2017
Bladzijden 416 blz.
Bindwijze hardcover