boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Grappenmakers

grappenmakers voogd
  • Grappenmakers
  • Nellerike de Voogd en Thirza Kok
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een moet-je-gelezen-hebben-boek voor toekomstige grappenmakers

De uitgever:
Hoe bedenk je een grap, act of zelfs een volledige voorstelling? Daar kunnen in dit boek elf (elf is het gekkengetal) topcabaretiers, allemaal unieke grappenmakers, je van alles over vertellen. Zo lees je hoe zij cabaretier zijn geworden. Hoe waren zij als kind? Waren ze vroeger al de gekste van de klas of juist heel verlegen? Wanneer en door wie werden zij betoverd door de magie van de grap? En hoe bedenken cabaretiers een verhaal met grappen? De verhalen over de grappenmakers en hun tips worden afgewisseld met interessante weetjes, geschiedenisfeitjes en superleuke challenges om zelf uit te voeren. Met: Jochem Myjer, Brigitte Kaandorp, Claudia de Breij, Youp van ’t Hek, Peter Pannekoek, Rundfunk, Sanne Wallis de Vries, Martine Sandifort, Pim Muda en Paulien Cornelisse.

Aby:
Een moet-je-gelezen-hebben-boek voor de leukste van de klas, de leukste van de school, de leukste van de talentenjacht. De beste en bekendste grappenmakers helpen je met je act.
Wat heel fijn is, is dat een boek over grappen en grappenmakers zelf niet opgelegd grappig is, maar tamelijk serieus informatief (maar er wel leuk uitziet).

ISBN 9789021418001
Uitgever Volt
Verschenen 2019
Bladzijden 147 blz.
Bindwijze hardcover