boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Gozert

gozert koolwijk
  • Gozert
  • Pieter Koolwijk
  • € 14,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Van psychologie naar magie, van fantasie naar verbazende wonderen

Aby:
Best gewaagd, zo’n kinderboek over een jongen met een denkbeeldig vriendje. Daar zijn er de laatste jaren best veel van verschenen. Maar Pieter Koolwijk (en illustratrice Linde Faas) komen er goed mee weg. Het is een mooi boek geworden, waarin een denkbeeldig vriendje dat eerst een hoop gedoe en ellende (en hilarische momenten) veroorzaakt en eigenlijk moet verdwijnen, toch wel heel reëel wordt, en een kind van de ondergang redt.
Ik heb ervan genoten, maar ik kan er dan ook goed tegen dat de werkelijkheid geweld wordt aangedaan.

De uitgever:
Ties heeft een probleem. Tenminste… dat vinden de meeste mensen. Ties vindt dat niet: hij heeft een vriend. Gozert. De tofste, leukste, stoerste, coolste vriend die je je kunt voorstellen. Alleen is Ties de enige die Gozert ziet en hoort. En de plannen van Gozert zijn zo fantastisch dat Ties erdoor in moeilijkheden komt… Ties’ ouders willen dat Gozert verdwijnt en nemen een ingrijpende beslissing. Maar Ties wil helemaal niet van Gozert af. Wat moet hij doen?

ISBN 9789047710370
Uitgever lemniscaat
Verschenen 2020
Bladzijden 256 blz.
Bindwijze hardcover