boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Geluk zit in een groen hoekje

  • Geluk zit in een groen hoekje
  • € 24,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Lot:

Voor beginnelingen met nog niet zulke groene vingers en weinig ervaring is Geluk zit in een groen hoekje fijn startboek. Het uitgangspunt is dat je gelukkig wordt van groen om je heen, door direct persoonlijke effecten op je gemoed via veminderde inkijk in je huis naar bestrijding van regenoverlast in de stedelijke omgeving. Het hoekje uit de titel kan 1 tegel zijn die je voor je deur uit de stoep licht, je stadsachtertuin, een dak of je balkonnetje. Bovendien hebben auteurs Suzanne de Boer en Nicolien de Rooij voor elke ambitie een project, veel interviews met anderen en veel tips voor verder zoeken en lezen. Fijn boek.

van de uitgever:

Met originele ideeën voor terras, balkon en geveltuin- Met een tuin heb je geluk! Je kunt er zitten, werken, spelen en eten wanneer en zo lang je maar wilt. En je eigen buitenplek wordt natuurlijk pas echt leuk als je groen om je heen hebt. Maar planten, bloemen, bomen, gras? Daar heb je toch groene vingers voor nodig? Elke dag tijd voor het onderhoud? En een flinke portemonnee voor een architect of hovenier? Welnee! Vergroenen kan echt iedereen. Stap voor stap, steeds een (mini)project erbij. Zo krijg je al snel heel veel plezier in tuinieren en wordt je eigen tuin een heerlijke groene plek waar je lekker pauze kunt nemen van je drukke leven. Dus pak een stoel, sla dit boek open en laat je inspireren. – Inspiratie voor je eigen groene hoekje – Voor iedereen met een tuin, terras of balkon – Groene vingers zijn niet nodig Suzanne de Boer en Nicolien de Rooij delen twee passies: tuinieren en schrijven. Nicolien combineert een moes-, speel- en dierentuin op de 66 vierkante meter achter haar huis. Suzanne komt vlinders en andere fladderaars tegemoet in haar volkstuin in Amsterdam. Met Geluk zit in een groen hoekje hopen zij iedere geluksvogel met een (gevel)tuin, balkon of (dak) terras te inspireren. Want met meer groen om je heen wordt het leven zo veel leuker.

ISBN 9789050118347
Uitgever KNNV Uitgeverij
Verschenen 2021
Bladzijden 192 blz.
Bindwijze Hardcover