boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Pierre de doolhofdetective: Het geheim van de grote doolhoftoren

pierre de doolhofdetective en de grote doolhoftoren hiro kamigaki
  • Pierre de doolhofdetective: Het geheim van de grote doolhoftoren
  • Kamigaki, Hiro
  • € 16,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een nieuw avontuur van Pierre de Doolhofdetective 6+

Kennen jullie Pierre de Doolhofdetective nog? Hij heeft een boek vol nieuwe doolhofpuzzels voor ons. Dit keer zoekt hij zich een weg door een ADAMtoren-achtig gebouw met een hotelkamer voor de Kerstman, Mr X in de snoepwinkel en schatkisten in het buizenstelsel van de ketelruimte. Als je niet zo erg van lezen houdt, maar wel van puzzelen en uren in een boek kijken, dan is Het geheim van de doolhoftoren echt een boek voor jou.

Van de uitgever:
Pierre de Doolhofdetective komt weer in actie! De geheimzinnige dief Mr X. heeft een nieuw duivels plan! Hij wil de Doolhofkubus op het dak van de Grote Doolhoftoren stelen, de grootste schat van Nieuw Doolhofstad. Pierre en Carmen moeten hun weg vinden door de doolhoven om Mr. X tegen te houden en de schat te beschermen. Jij kunt ze daarbij helpen! Klim door de spannende doolhoven naar het dak van de Doolhoftoren. Speur onderweg naar verborgen voorwerpen, voer de opdrachten uit en los steeds nieuwe raadsels op. Dan ben je de held van de dag! IC4DESIGN is een collectief van illustratoren, gevestigd in Hiroshima in Japan. Het werd opgericht door Hiro Kamigaki en verkozen tot een van de ‘200 Best Illustrators Worldwide 09/10’. IC4DESIGN is geselecteerd door American Illustration en de Society of Illustrators en werkt voor opdrachtgevers als Amtrak, The New York Times Magazine, Ogilvy Italy, Adobe Systems, Newsweek en Toyota.

ISBN 9789068687408
Uitgever Thoth
Verschenen 2017
Bindwijze hardcover