boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Ga je mij kietelen?

Ga je mij kietelen? van Hout
  • Ga je mij kietelen?
  • Mies van Hout
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

een superleuk peuterboekje van de geweldige Mies van Hout

Aby:
Oe! Deze vind ik leuk. Al die beesten die je zou willen kietelen (leeuwen, krokodillen, poezen en nog zo wat), maar daar niet altijd (maar soms wel) van gediend zijn. De flapjes voegen echt iets toe, de tekeningen zijn zoals al de tekeningen van Mies van Hout rpachtig.

De uitgever:
Heb je weleens een beer gekieteld? Of een krokodil? Nee? Probeer het maar in ‘Ga je mij kietelen?’! Dit kartonboek met grote flappen laat dreumesen en peuters een kietelspelletje spelen met kleine en grote dieren, de liefste en de gevaarlijkste bewoners van het beestenrijk. En kijk dan snel onder de flap om te zien hoe de verschillende dieren reageren op kietelen. Kietelen is een favoriet spelletje tussen kinderen en hun ouders. Het zorgt voor veel plezier en mondt niet zelden uit in een dikke knuffel. Mies van Hout laat negen prachtige dieren de lezer aankijken, met een blik die boekdelen spreekt over hun reactie op het gekietel.
Mies van Hout illustreerde onder andere twee boeken van Paul Biegel: ‘De dwergjes van Tuil’ en ‘Virgilius van Tuil’. Ook is ze de maker van de peuterboekjes ‘Dit is mijn papa!’ en ‘Van 1 tot 10’ en illustreerde ze het Prentenboek Top 10-boek ‘Brave hond! Stoute kat!’.

ISBN 9789025777760
Uitgever Gottmer
Verschenen 2023
Bladzijden 18 blz.
Bindwijze kartonboekje