boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Frank & Bert

  • Frank & Bert
  • Chris Naylor-Ballesteros
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Aby:

Ik vond het een verassing, het prentenboek “Frank & Bert”. Bert is een wat lompe, goedmoedige beer, en Frank is zijn vriend, een scherp-ogige vos. Bij hun favoriete spel, verstoppertje, is Bert duidelijk in het nadeel, met zijn postuur, maar ook met zijn wat gebrekkige inzichten. Doldwaas en schattig zijn de plaatjes waar Bert zich poogt te verstoppen op een dunne tak, of met zijn kont vastzit in een grot. Frank probeert Bert een faire kans te geven. 
Uiteindelijk blijkt Bert zo suf nog niet als hij eruit ziet, en dat is zoooooo zoet! 
Ik wou dat mijn kind nog een jaar of drie, vier was, en we samen hadden kunnen lachen om het tweetal, en hadden kunnen genieten van de illustraties. 
van de uitgever:
‘Frank en Bert’ is een hartverwarmend – maar vooral grappig – prentenboek over de vrienden Bert de beer en Frank de vos. De slimme Frank spreekt de lezer op licht betweterige toon aan en vertelt ze liefdevol over zijn allerbeste maar beetje domme vriend Bert. Elke dag spelen de twee verstoppertje. Frank is er erg goed in, Bert… minder. De grote beer verstopt zich altijd wel achter een dun boompje of in een te kleine grot. Bert wil dolgraag winnen met verstoppertje spelen, maar het lukt hem nooit. Dus laat Frank, zoals het een goede vriend betaamt, Bert een keer winnen. Hij doet net alsof hij hem niet kan vinden. Nu Bert gewonnen heeft, mag hij Frank gaan zoeken. En die zal wel eens voordoen hoe je je echt goed moet verstoppen. Maar dan blijkt dat Bert zich misschien toch niet zo makkelijk laten foppen door zijn slimme vriend…
ISBN 9789025775841
Uitgever Gottmer
Verschenen 2022
Bladzijden 32 blz.
Bindwijze hardcover