boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Fiets, handige werkplaatsgids

fiets janssen
  • Fiets, handige werkplaatsgids
  • Gerard Janssen
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Voor mensen die geen handige ouders hadden: de kunst van het fietsonderhoud

Aby:
Ik barstte in lachen uit, toen ik dit boek in mijn handen kreeg. Serieus? Een boek waarin je op vaderlijke/ouderlijke/moederlijke toon wordt uitgelegd hoe je een band moet plakken? Een bagagedrager los schroeft? Dat je een lampje moet vervangen als het stuk is? Ja. Serieus.
Met plaatjes en toelichting op materiaal (“Bandenlichters: Hiermee kun je de buitenband van het wiel aflepelen”).
En verhip. Ik heb ook kunnen lezen hoe ik zelf mijn shimano-versnelling moet afstellen. Toch handig. En geestig.
Voor enkel- en dubbel-onhandigen.

De uitgever:
Dit boek is voor iedereen die zijn fiets altijd heeft verwaarloosd, maar zijn leven wil beteren. Voor vaders en moeders die kleine mankementen willen leren verhelpen aan de fietsen van hun kinderen, hun geliefden Ben je niet bang voor vieze handen en houd je van fietsen? Deze handige pocket vertelt je alles wat je moet weten om je fiets in topconditie te houden en allerlei kleine en grote reparaties zelf uit te voeren. Ook lees je hoe je door regelmatig onderhoud de levensduur van je fiets verlengt, het comfort verbetert en de veiligheid verhoogt. Het maakt niet uit wat voor fiets je hebt; dit overzichtelijke naslagwerk biedt alle benodigde informatie. Hou je van je fiets maar niet van technische zaken? Weet je niet hoe je een band kunt plakken, een stuur in hoogte kunt verstellen of een ketting kunt inkorten? In dit handige -én mooie- boek vind je alles wat je moet weten om zelf grote en kleine reparaties aan je eigen fiets, die van je kinderen of je geliefden, uit te voeren. Zelfs als je twee linkerhanden hebt. Een echt mannencadeau, perfect voor vaderdag.

ISBN 9789463140904
Uitgever snor
Verschenen 2020
Bladzijden 112 blz.
Bindwijze hardcover