boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Er was eens een koe

er was eens een koe lammers tolman
  • Er was eens een koe
  • Pim Lammers & Marije Tolman
  • € 12,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

vrolijke feestelijke sprookjeszoektocht over een koe, om zelf te lezen

Aby:
Sprookjes gaan niet over koeien. Wel over kippen en ezels en wolven en heel veel meer, maar nooit over koeien. Kalfke Eefje vindt dat het hoog tijd is voor verandering en gaat op zoektocht.
Wat een hartverwarmend lief avontuur, boordevol sprookjes en plezier en grapjes. Heel fijn.
Om zelf te lezen, voor kinderen die niet aan AVI-vastzitten. En om voor te lezen, ook door en voor mensen die geen koeien zijn.

de uitgever:
Eefje houdt van sprookjes. Iedere avond leest haar moeder voor uit het dikke sprookjesboek. Maar op een avond heeft Eefje er genoeg van. Ze wil niet langer horen over biggetjes, geiten of de grote boze wolf. Ze wil een sprookje met een koe! Maar die staan niet in haar moeders boek…
Eefje besluit op zoek te gaan. Ze begint bij alle dieren van de boerderij. Kennen zij soms een sprookje met een koe?

Pim Lammers, die een Zilveren Griffel kreeg voor zijn prentenboek “Het lammetje dat een varken is”, schreef een aandoenlijk verhaal over een kleine koe met een missie, vol verwijzingen naar bekende sprookjes. Gouden Penseel-winnaar Marije Tolman maakte er hartveroverende illustraties bij.

ISBN 9789045122847
Uitgever querido
Verschenen 2020
Bladzijden 72 blz.
Bindwijze hardcover