boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Eerlijk zeggen 9789029094313

eerlijk zeggen hoeke
  • Eerlijk zeggen 9789029094313
  • Eva Hoeke
  • € 16,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Lieve korte stukkies over mensenlevens

Aby:
Leuke stukjes voor tussendoor, over het leven in de grote stad en het kleine dorp, over leven en liefde en pech. Een verloren hond, een winkelier in een achterafzaakje, een yup die alleen maar aan lattes denkt, een agent die opa-dag heeft. Fijn.

De uitgever:
Eva Hoekes observaties zijn herkenbaar, geestig en raken de lezer vol in het gezicht, of liever nog: in het hart. Verhalen over koffiedrinken met de schilders, vallen met de fiets, mensen die zich overal mee bemoeien en mensen die daar juist te beschroomd voor zijn, over de verhuizing van stad naar dorp, hoop en heimwee, oude en nieuwe vrienden en natuurlijk over De Dochters en De Man, in wie men schrijver en televisiepersoonlijkheid Marcel van Roosmalen zou kunnen herkennen.
Het zijn kleine verhalen over grote gebeurtenissen, en andersom. Bij elkaar vormt Eerlijk zeggen een kroniek van het moderne Nederland.

Over Eva Hoeke:
‘Niemand schrijft mooier over het dagelijks leven. Koop, geef, lees Eva Hoeke.’ – Roxane van Iperen, auteur van ’t Hooge Nest
‘Eva Hoeke snapt de wereld, de mens & het leven – lezen!’ – Pieter Waterdrinker, auteur van o.a. De rat van Amsterdam

ISBN 9789029094313
Uitgever meulenhof
Verschenen 2020
Bladzijden 248 blz.
Bindwijze paperback