boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Een stukje van de regenboog 9789002271243

een stukje van de regenboog Collie
  • Een stukje van de regenboog 9789002271243
  • jan van Coillie (red), Sassafras de Bruyn (ill)
  • € 29,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een aantal van "de mooiste kindergedichten van het afgelopen decennium"

Aby:
Prachtig, die tekening op de kaft van een varkentje op een vogel, en een kikker met vleugels. En die gedichten, ook al zo mooi, geordend op thema (familie, letters, gevoelens, sterke verhalen en nog zo wat), geschreven door goede en nog betere kinderdichters, over lief en leed en lachwekkends, afwisselend kort en lang, diepgaand of luchtig. We hebben er 1 uit voorgelezen op onze FB- en IG-pagina.
Volgens de uitgever zijn het “de mooiste kindergedichten van het afgelopen decennium”. Nou ja, niet alle, maar in ieder geval een aantal daarvan.
Afwisselend en de moeite waard.

de uitgever:
Duik in dit boek, laat je vervoeren, verrassen en verbazen. In Een stukje van de regenboog vind je de mooiste gedichten voor kinderen die verschenen tussen 2010 en 2020. Geniet mee van de grappige, ontroerende of wonderlijke poëzie van Edward van de Vendel, Bart Moeyaert, Kate Schlingemann, Jaap Robben, Bette Westera, Ted van Lieshout, Hans & Monique Hagen, Joke van Leeuwen, Geert De Kockere en vele anderen. Stuk voor stuk zijn de gedichten origineel en authentiek en spreken ze jong en oud aan door de magische spanning die eigen is aan poëzie. De betoverende illustraties van Sassafras De Bruyn geven op een unieke manier kleur aan de magie van de kinderpoëzie.

ISBN 9789002271243
Uitgever Davidsfonds/Infodok | Standaard Uitgeverij
Verschenen 2020
Bladzijden 208 blz.