boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Een Engelsman in mijn boom 9789493166134

een engelsman in ijn boom
  • Een Engelsman in mijn boom 9789493166134
  • Olivia Burton, Mahi Grand
  • € 29,90

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Een wonderbaarlijke geschiedenis van een ontdekkingsreiziger in stripvorm

Aby:
Een prachtige kaft met een ouderwetse ontdekkingsreziger in een boom, en een moderne jongedame die bij de stam op haar telefoon kijkt, geeft het boek mmoi weer. De jongedame is in de familiegeschiedeins gedoken, treft een beroemde ontdekkingsreizger aan, en volgt zijn spoor door de papieren en “echte” wereld. Mooi getekend, vervreemdend, soms bizar en onnavolgbaar. Het verleden heeft mysteries, het heden ook.

De uitgever:
Tijdens de begrafenis van haar vader, krijgt Olivia van een van haar ooms te horen dat zij een afstammeling is van Sir Richard Burton. Deze legendarische figuur ging op zoek naar de bronnen van de Nijl, was de eerste westerling in Mekka, vertaler van de Kamasoetra, spion, cartograaf en nog veel meer. Gestimuleerd door deze ontdekking gaat de auteur zelf op een reis die uiteindelijk naar Rwanda leidt. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een unieke combinatie van historische feiten, fictie en Britse humor. ‘Een verhaal met vele lagen, vol met lichte waanzin en humor.’ – La Liberté

ISBN 9789493166134
Uitgever Scratch
Verschenen 2020
Bladzijden 224 blz.
Bindwijze hardcover