boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Echt alsof

Echt alsof Wijnand de Jong
  • Echt alsof
  • Jong, Wijnand de
  • € 14,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Van de uitgever:
Ward Vrijdag is een doodgewone jongen van twaalf die samen met zijn moeder en twee zussen in het stadje Asperen woont. Aan het begin van het schooljaar denkt hij nog dat zijn enige probleem zijn strenge meester Schmienck is. Dat verandert al snel als hij op een ochtend te horen krijgt dat er kinderen verdwijnen, bij hem op school en in de buurt.
Volgens zijn meester en de schooldirecteur kunnen die kinderen en hun ouders ook gewoon verhuisd zijn. Toch klopt er iets niet volgens Ward. Hij gelooft niet in die verhuizingen en hij vindt zijn meester nogal verdacht. Maar wie gelooft er nou een jongen van twaalf?
Gelukkig heeft hij Sofie, zijn beste vriendin, met wie hij op onderzoek uitgaat. Samen ontdekken ze dat de verdwenen kinderen niet zijn verhuisd maar ontvoerd – en dat iemand op hun school daaraan meewerkt.
Als de verdwijningen zelfs op televisie komen, krijgt iedereen eindelijk door dat er iets verschrikkelijks mis is op Wards school. En wanneer ook zijn hond en Sofie verdwijnen, zet hij alles op het spel om het grote geheim te onthullen. Zal het hem lukken om de ontvoerde kinderen te bevrijden voordat hij zelf verdwijnt?

ISBN 9789090304694
Uitgever De Contentwinkel
Verschenen 2018
Bladzijden 306 blz.
Bindwijze Paperback