boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Drama Queen

drama queen visser
  • Drama Queen
  • Derk Visser
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Niet alles is liefde in een liefdevol boek over halfjonge meisjes

Aby:
Wat een geweldig 14+ boek over dingen die er toe doen, liefde, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, vriendschap, zorg, sexuele identiteit. In een setting van maatschappelijk minder geslaagden komen wanhoop, ergernis en tedere gevoelens elkaar tegen. Fijn. Heel fijn.
Ik ga het (niet alleen) dochterlief aanraden.

De uitgever:
Drama Queen is een literair feelgoodboek van Derk Visser, over een meisje in een hard milieu dat zich langzaam durft open te stellen voor de liefde. Op afstand houden Angel woont samen met haar moeder in een ruige wijk, en ze is trots dat ze zich weten te redden. Om te kunnen overleven stelt ze zich vaak flink hard op. Jongens die een oogje op haar hebben hoeven niet in de buurt te komen en ook de rest van haar klasgenoten houdt ze met een grote mond op afstand. Totdat één meisje door haar pantser heen weet te dringen: Kayleigh, die nieuw is in de klas en in de flat naar die van Angel woont. Ze maakt iets los in Angel wat ze zelf nog niet kende. Maar voordat Angel weet wat, is Kayleigh weer verdwenen… Derk Visser Derk Visser schrijft jeugdromans die zich afspelen aan de rand van de samenleving. Zijn verhalen worden rauw en realistisch genoemd. In Drama Queen beschrijft Derk Visser in drie delen de drie episoden uit Angels tienerleven, waarin ze langzaam durft te zijn wie ze is én eindelijk de liefde durft toe te laten.

ISBN 9789025771881
Uitgever Gottmer
Verschenen 2019
Bladzijden 216 blz.
Bindwijze hard-cover