boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Dino detective

DINO DETECTIVE GUERRIVE
  • Dino detective
  • Sophe Guerrive
  • € 20,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Dit uItbundige, vernieuwende zoekboek is het tegenovergestelde van saai

Aby:
Zoekboeken heb je in vele soorten. Van oersaai naar wonderlijk, via degelijk naar uitbundig, via klassiek naar vernieuwend, met zijpaden voor stijl en thema en detailniveau.
Dino Detective is uitbundig, vernieuwend, zeer gedetailleerd, behoorlijk wonderlijk. Dino Detective stapt in zijn tranformeerbare vliegmachine en gaat in een wereld met een breed scala aan personages op zoek naar die ene of andere figuur, en de lezer/kijker mag hem helpen.
Ik vind het geweldig. En dus niet saai.

De uitgever:
Spring aan boord van het rode vliegtuig van Dino Detective en reis de wereld rond, op zoek naar verloren dieren en mensen. Niets ontsnapt aan zijn oog dat zo scherp is als dat van een lynx: geen verloren kat in een dichtbebouwd middeleeuws dorp en geen opa in een labyrintisch museum… zeker niet als hij geholpen wordt door de lezer! Kun jij bijvoorbeeld de verloren blauwe pad van de prinses in de ondergrondse grot met duizend-en-een kamers vinden? Druk je neus dicht tegen dit boek aan om de duizelingwekkend gedetailleerde illustraties van Sophie Guerrive eens goed te bestuderen en Dino Detective te helpen. Een zoek- en vindboek vol verborgen grapjes, waar je niet op uitgekeken raakt!

ISBN 9789492986511
Uitgever Boycott
Verschenen 2023
Bladzijden 36 blz.
Bindwijze hardcover