boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

die ene die alles ziet 9789463810784

die ene die alles ziet aarsman
  • die ene die alles ziet 9789463810784
  • hans aarsman
  • € 25,00

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Er is zoveel te zien op de verzamelde foto's van Aarsman

Aby:
Ik ben dol op de stukjes van Aarsman in de krant. Hij haalt uit foto’s wat ik niet zag, niet zie, niet wilde zien, niet wist, waar ik niet op lette, maar waarvan ik na het lezen denk dat ik het gezien had kunnen hebben. En nu is er een boek, met foto’s en teksten.

De Uitgever:
Je ziet een foto in de krant van een demonstratie, een persconferentie, een overstroming. Je leest de kop, het onderschrift, misschien het artikel. De foto bevestigt het onderwerp van de tekst. Als het een mooie foto is, kijk je iets langer terwijl er even door je heen schiet: wat een mooie foto. Daarna sla je de pagina om.
Dan heb je 99 procent van wat er te zien was, gemist.
‘De Aarsman Collectie’ gaat over wat je te zien krijgt als je stopt met kijken zoals je gewend bent. Als je teruggaat naar af en vragen stelt als een kind. De wereld staat stil op een foto, waardoor je alle tijd hebt om alles wat erop staat uitgebreid te bestuderen. Elke keer is het mogelijk om een nieuw verhaal te zien in wat je op het eerste gezicht bekend voorkomt.
Iedere dag struint Hans Aarsman duizenden nieuwsfoto’s af op zoek naar een verhaal. De spannendste, mooiste, meest verrassende stukken van de afgelopen zeven jaar zijn in De ene die alles ziet bijeengebracht.

ISBN 9789463810784
Uitgever podium
Verschenen 2021
Bladzijden 224 blz.
Bindwijze paperback