boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De voordelen van Sint Barbara

de voordelen van sint barbara, nieuwenhuis
  • De voordelen van Sint Barbara
  • Erik Nieuwenhuis
  • € 17,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Goedbedoeld (en geestig) gestuntel met een lijk, wat doe je met een dode vader?

Aby:
Ik hou ervan, een boek over goedbedoelende mensen die keuzes maken die ze beter niet hadden kunnen maken, en vandaar in een soort kermisattracteie van chaotische gebeurtenissen terecht lijken te komen.

De uitgever:
Ruben Linnik is nog lang niet van plan dood te gaan. Maar met bijna zestig jaren op de teller is het nadenken over een waardige afsluiting van zijn bewogen kunstenaarsleven wel begonnen. En hoe het verder ook loopt: sterven en begraven worden in zijn huidige woonplaats, Welsum, is geen optie. Als het zover is, wil hij terug naar Amsterdam. Zorgvlied, De Nieuwe Ooster of Sint Barbara. Met die boodschap in de kofferbak neemt hij zijn kinderen mee op een road trip naar Oostenrijk. Een weekend vol uitgesproken verwachtingen, harde waarheden en uiteindelijk verzoening. Missie geslaagd. Totdat een bizarre gebeurtenis op de terugweg de familieverhoudingen opnieuw op scherp zet… De voordelen van Sint Barbara is een boek over noodlot, liefde en het verlangen naar zingeving. Een avontuurlijke liefdesgeschiedenis met een donkergrijs randje.

ISBN 9789492754455
Uitgever Brooklyn
Verschenen 2022
Bladzijden 196 blz.
Bindwijze paperback met flappen