boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De mooiste tijd van ons leven

lombardo mooiste tijd van ons leven
  • De mooiste tijd van ons leven
  • Claire Lombardo
  • € 24,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Zelden zo'n mooie kaft gezien, en het schijnt ook nog ene goed boek te zijn.

Aby:
Misschien vind je het een reden van niets, oppervlakkig als het kan zijn, maar toch: alleen al vanwege de schitterende kaft is dit boek het kopen waard. Ergens tussen zeegroen en zeeblauw in, bedekt met kleurige gingko-blaadjes in reliëfdruk, met de titel in mooistrakke schreefloze kapitalen. Prachtig.
De recensent van The Guardian noemt dit boek een liefdesbaby tussen Jonathan Franzen en Anne Tyler. Ik ben benieuwd, maar blijf gewoon nog even naar de kaft kijken.

De Uitgever:
Wanneer Marilyn Connolly en David Sorenson verliefd worden in de jaren zeventig, hebben ze nog geen idee van wat hun te wachten staat. Nu, bijna veertig jaar later met vier totaal verschillende volwassen dochters en dito levens is dat niet anders. Een geheim tussen twee zussen gooit het leven van alle gezinsleden volledig om.
In een wervelend verhaal dat een halve eeuw omspant, volgen we de Sorensons en hun leven. Van de glorieuze momenten en dieptepunten in de liefde, ouderschap, zussenbanden tot het op eigen benen leren staan. Met of zonder partner, maar altijd met familie.

 

ISBN 9789056726423
Uitgever signatuur
Verschenen 19,95
Bladzijden 661 blz.
Bindwijze paperback