boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De keukens van Oekraine, Recepten en herinneringen

keukens van oekraïne hercules
  • De keukens van Oekraine, Recepten en herinneringen
  • Olia Hercules
  • € 34,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Fascinerend kookboek vol familieverhalen en lekker eten.

Aby:
De Oekraïne heeft meer te bieden dan uitgestrekte graanvelden, bommen, granaten, en een strijdbare bevolking. Dit toffe kookboek is daarvan een bewijs. Heelrijke familieherinneringen, interessante foto’s, fijn eten. Uiteraard met borsjt, maar ook met meelvrije maanzaadcake in een lauriersausje. Fascinerend.

 

De uitgever:
In De keukens van Oekraïne deelt Olia Hercules haar recepten en eetherinneringen. Van geroosterde aubergineboter met tomatentoast, lichte bietenborsjtsj met home made dumplings tot zoete maanzaadcake toe: wie wist hoe verrassend lekker de Oekraïense keuken is? Olia weet als prijswinnende chef met Oekraïense roots als geen ander hoe ze van de klassiekers van haar vaderland frisse en sprankelende gerechten helemaal anno nu maakt. De keukens van Oekraïne bevat als extra prachtige verhalen over de eetgewoontes uit alle windstreken en alle keukens van het land; de binnen- en buitenkeuken. Zo ontdek je hap voor hap de keukens van dit land.

Een complete ontdekking! – Nigella Lawson
Olia’s boek is een overtuigende liefdesverklaring aan Oekraïne. Al bladerend, lezend en kokend, kun je niet anders dan óók verliefd worden op dit vruchtbare land, op haar vindingrijke bewoners en bovenal op haar keukens barstensvol warmte, poëzie, kleur en smaak. – Janneke Vreugdenhil
Vakvrouw Olia Hercules overtuigt met haar boek over de Oekraïense keuken – Trouw
Dit wil je maken! – Delicious magazine
De keukens van Oekraïne is een aanrader – De Morgen

ISBN 9789043925754
Uitgever kosmos
Verschenen 2022
Bladzijden 320 blz.
Bindwijze hardcover