boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De jongen, de mol, de vos en het paard

jongen mol vos paard mackery
  • De jongen, de mol, de vos en het paard
  • Charlie Mackery
  • € 22,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Lief, positief, mooi

Aby:
De tekeningen, die trokken mijn aandacht. Prachtige vossen, paarden, mollen, en een aandoenlijk jochie. Het deed me een beetje aan Winnie the Pooh denken. En verhip, de levenswijsheden in dit boek zouden van Pooh geweest kunnen zijn. Wees lief. Maak vrienden. Eet taart. Probeer tevreden te zijn.
Gewoon een fijn boek. Voor volwassenen.

De uitgever:
‘Wat wil jij worden als je groot bent?’ vroeg de mol. ‘Lief,’ zei de jongen. ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. De Nederlandse editie van ‘The Boy, the Mole, the Fox and the Horse’ is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen. Een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert.

ISBN 9789026623844
Uitgever kok boekencentrum
Verschenen 2020
Bladzijden 128 blz.
Bindwijze hardcover
Andere talen engels - €22,95