boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

de grote boze heks

grote boze heks kraan
  • de grote boze heks
  • hanna kraan
  • € 29,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

De volledige, definitieve bundel voorleesverhalen van een favoriet karakter: de boze heks

Aby:
Eén van mijn lievelings kinderboeken, de grote boze heks. Boos is ze zeker, die heks, maar ook lief en dom en aandoenlijk en wraakzuchtig en eenzaam en onzeker en jaloers en schattig. En al die dieren in haar buurt, die moeten daar mee om zien te gaan. Dat doen ze allemaal heel verschillend, vanuit duidelijk verschillende karakters, de egel, de merel, de haas en de uil.
Het levert geweldige voorleesverhalen op. Fijn geïllustreerd ook door Annemarie van Haeringen.
Topboek.

de uitgever:
De heks zuchtte. Raar, vroeger verveelde ze zich nooit. Toen was ze altijd aan het toveren, of ze bedacht plannetjes om de dieren dwars te zitten…
‘Ik ben te braaf, de laatste tijd,’ zei de heks hardop. ‘En braaf, dat is vervelend.’

Ze is de meest geliefde tovenares van de lage landen: de boze heks van Hanna Kraan. Generaties kinderen groeiden op met de narrige heks en de dieren met wie ze in het bos samenleeft. Nu zijn alle verhalen voor het eerst gebundeld in één dik boek. Annemarie van Haeringen pakte haar penseel opnieuw op om alle verhalen te voorzien van illustraties in kleur. Het resultaat is een boek dat geen lezer mag missen – of je de verhalen nu al kent of nog niet!
De grote boze heks is een feest der herkenning voor alle boze heks-fans; een prachtige kennismaking met de heks en alle dieren voor wie hen nog niet kent en een unieke aanvulling voor iedere (school)bibliotheek.

ISBN 9789047714040
Uitgever Lemniscaat
Verschenen 2023
Bladzijden 310 blz.
Bindwijze hardcover