boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De Godden broers

de godden broers rosoff
  • De Godden broers
  • Meg Rosoff
  • € 20,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Schitterend broeierige YA-strandvertelling vol ongemak

Aby:
Ik ben een fan van Meg Rosoff. En ook dit boek weet me  weer te overtuigen. Prachtig, hoe de karakters met elkaar strijden, langs elkaar heen leven, elkaar vangen, wegduwen, en meeslepen naar een dramatische afwikkeling.
Een boek vol goed en kwaad. Mooi.

De uitgever:
De Godden broers van Meg Rosoff (de auteur van Hoe ik nu leef) is een tijdloze en onweerstaanbare YA-roman voor alle leeftijden. Dit is het verhaal van één prachtige zomer – de zomer waarin alles verandert.
In een vakantiehuis aan zee, in een grote, rommelige familie, kijkt één tiener toe hoe de rest van de familie de zwoele dagen doorbrengt met wijn drinken, spelletjes spelen en het plannen van een bruiloft. Maar dan verschijnen de Godden-broers: de onweerstaanbare, charmante, sexy Kit en de knorrige, stille Hugo. Opeens bevindt er zich een slang in dit paradijs – en de consequenties zullen verschrikkelijk zijn…‘Vooral de zomerse sfeer (…) en de bijdehante blik van de ik-persoon maken van Rosoffs laatste roman een buitengewone, plezierige leeservaring.’ Katty Gerez Heemstra, Linnaeus Boekhandel

ISBN 9789024592357
Uitgever Luitingh Sijthoff
Verschenen 2021
Bladzijden 192 blz.
Bindwijze hardcover
Andere talen Engels - €